Just food Talks – kohti kestävää ruokamurrosta!

 

Kiitokset kaikille osallistujille! Tilaisuuden tallenne on nähtävillä marttojen verkkosivuilla. Kirjaudu Martta-akatemiaan ja sen jälkeen suora linkki webinaariin on: https://moodle.mmg.fi/martat/course/view.php?id=399

------

Tutkitun tiedon avulla kohti reilumpaa tulevaisuutta. Miten ja miksi luonnon monimuotoisuutta tutkitaan viljellyillä pelloilla? Mitä tarkoittaa kumppanuusmaatalous? Tule kuulemaan ja kysymään Just Food-hankkeen tutkijoilta, miten martat voivat olla osa kestävää ruokamurrosta. Reilu ruokamurros eli Just Food on tutkimushanke, jossa selvitetään, miten ruokajärjestelmässämme otetaan kestävyysloikka kaikille reilulla tavalla.

Ohjelmassa

Aika: tiistai 13.4. klo 17.30-18.15 (+15 min aikaa kysymyksille)

Kenelle tarkoitettu: avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Luennoitsijat: Kumppanuusmaataloudesta kertoo tutkijatohtori Riikka Aro Jyväskylän yliopistosta ja suomalaispeltojen monimuotoisuudesta erikoistutkija Mikko Kuussaari Suomen ympäristökeskus SYKEstä.

Marttaliiton puolesta webinaaria juontaa kehittämispäällikkö Maija Soljanlahti, jolle voi lähettää aiheeseen liittyviä kysymyksiä myös ennen webinaaria: maija.soljanlahti@martat.fi

Webinaari on osa Tutkitun tiedon teemavuoden ohjelmaa.

Martta-akatemian webinaarit

Huom! Pääset rekisteröitymään webinaariin kaksi tuntia ennen sen alkua – mukaan mahtuu 50 ensimmäistä. Jotta voit liittyä webinaariin, sinun on luotava käyttäjätunnus Martta-akatemiaan.

Vaikka et mahtuisikaan mukaan, webinaaritallenteen voi katsoa seuraavana päivänä.

Julkaistu 6.4.2021 klo 14.48, päivitetty 1.11.2021 klo 11.33

  • Tulosta sivu