Ruoka murroksessa -podcastissa kysytään miten kasvipohjaiset tuotteet muuttavat ruokajärjestelmäämme?

Uutinen 6.2.2023 klo 9.55
Studiossa vasemmalta oikealle: Hanna Jensen, Annika Lonkila, Tuomas Salusjärvi ja Mikko Karell. © Just food

Nyt katsomme siirtymää reiluun, kestävään ja ilmastoviisaaseen ruokajärjestelmään kasvipohjaisten tuotteiden ja niitä tuottavien yritysten näkökulmasta. Kasvipohjaisten tuotteiden valikoima on meillä Suomessa huikea. Miten ne muuttavat ruokajärjestelmäämme? Studiossa asiasta keskustelemassa Just foodin erikoistutkija Annika Lonkila Suomen ympäristökeskuksesta, Meeat Food Tech Oy:n toimitusjohtaja Mikko Karell sekä kasvipohjaisista tuotteista vastaava johtaja Tuomas Salusjärvi Valiolta. Juontajana toimii Hanna Jensen.

Ruoka murroksessa -podcast tuo pöytään monipuolista keskustelua reilusta ruokamurroksesta. Avaamme hankalia käsitteitä ja herättelemme keskustelua aiheen eri näkökulmista. Tuomme mukaan keskusteluun mielenkiintoisia puhujavieraita ruokajärjestelmän eri puolilta – tutkijoita, asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä.

Kuuntele 13:sta jakso tästä ja osallistu keskusteluun Twitterissä @justfood_stn käyttäen aihetunnistetta #Ruokamurroksessa. Esitämme parhaat kysymykset tulevissa jaksoissamme alan asiantuntijoille. Ohjelman jaksot ja tekstimuotoinen versio löytyvät hankkeen sivuilta ja voit kuunnella jaksoja muun muassa Spotifyssa sekä Apple Podcasteissa ja Google Podcasteissa. Podcastia tuottaa Just food -hanke, www.justfood.fi.

Lisätietoja

  • Just food -hankkeen vuorovaikutusvastaava, vanhempi asiantuntija Marjatta Selänniemi, E2 Tutkimus, etunimi.sukunimi@e2.fi, puh. 050 365 1481

  • Tulosta sivu